top of page
Used Books

Ti Vilde Heste
- i levende live

Vi tager hellere end gerne ud i virkeligheden og fortæller om forlaget og vores bøger. Vi elsker at tale med læseheste og andre interesserede.
Kontakt os for aftale og evt. pris på forlagettivildeheste@gmail.com

IBEN HAAEST & JENS PEDERSEN
Knud Petersens erindringer om livet i 1910'erne og 1920'ernes københavnske arbejder-homomiljø er uden sidestykke. Hør uddrag fra bogen og få den spændende historie om, hvordan den fandt vej fra skrivebordsskuffen til boghylderne.

IBEN HAAEST & JENS PEDERSEN Hvordan havner en bog om et rådyr på nazisternes bål i 1936? Hvad betyder det at kunne være alene? Hvordan bliver man sig selv? Med oplæsning og historier fra Felix Saltens spændende liv går vi på jagt efter verdenslitteraturens mest berømte stykke hjortevildt.

UFFE ELBÆK
Uffe har levet et liv ud over det sædvanlige. Med udgangspunkt i sin selvbiografi "Et liv" fortæller han om alt fra klubfester og hverdagen som småbørnsfar til statsråd og tiden som partileder.

IBEN HAAEST & JENS PEDERSEN Litterær superstjerne, haveelsker, overklassesnob og jordbunden iværksætter - Elizabeth er en kvinde med mange facetter. 
Oplæsning og røverhistorier fra grevindens begivenhedsrige liv.

IBEN HAAEST & JENS PEDERSEN
Hector Hugh Munro, som skrev under pseudonymet Saki, var en sammensat karakter, og hans liv er mindst lige så aparte og usandsynligt, som hans berømte satiriske noveller. Oplæsning og spændende historier om en af novellegenrens ubestridte mestre.

IBEN HAAEST & JENS PEDERSEN
Nina von Hohenfels er, så vidt vides, verdenslitteraturens allerførste lesbiske romanhovedperson. Vi fortæller den usandsynlige historie om Otto Martin Møllers NINA fra 1883, læser højt fra bogen og sætter den i kontekst i den tidlige LGBT+litteratur.

I levende live: News
bottom of page